Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.2.)

štvrtok, 2. február 2017 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Manchester United a Atlético sa priblížili dohode a Antoine Griezmann môže byť v lete druhým najdrahším hráčom planéty. Do Anglicka by šiel za 85 miliónov libier, pričom sám by si zarobil ročne takmer 18 miliónov. (Guardian)

SEVILLA: Bodku za svojím európskym putovaním dal na čas 27-ročný záložník Hiroši Kijotake. Nevydarené pôsobenie u Los Rojiblancos ukončil prestupom do janponského Cereza Osaka. (ESPN)

VILLARREAL: Len dva štarty v La Lige zaznamenal v tejto sezóne stopér Aleksandar Pantić a začiatkom týždňa si tak našiel nový klub. Ponovom bude hrávať za Dynamo Kyjev. (fichajes.net)

DEPORTIVO LA CORUÑA: 25-ročný záložník Guilherme si hosťovanie v Deportive užíva. Klub tak rokuje s Udinese, jeho kmeňovým tímom, o trvalom prestupe. Dohoda je vraj na spadnutie. (Marca)

CELTA VIGO: Predlženie zmluvy oznámil klub po rokovaniach s Papem Cheikh Diopom. 19-ročný Senegalčan sa upísal do konca sezóny 2020/21. (futbol.as)

GRANADA: Ďalšia sezóna v španielskej lige začína pre Mubaraka Wakasa. Ghanský krídelník prišiel na hosťovanie z Panathinaikosu, pričom dohodnutá je aj opcia na budúci prestup. (fichajes.com)

BETIS: Nečakaný zvrat malo hosťovanie Romana Zozuľu v Rayu Vallecano. Druholigista Ukrajinca napriek dohode vrátil do Sevilly, pre protesty fanúšikov proti futbalistovi prezentujúcom sa nacistickými názormi. (news.yahoo.com)

GIJÓN: AS Monaco poslalo Eldersona Echiéjilého na ďalšie hosťovanie. Po Standarde Liége sa tento raz bude zo služieb nigerijského ľavé obrancu tešiť Sporting. (Goal.com)