Main Content

Yahoo Sport: Griezmann sa dohodol s Manchestrom United

štvrtok, 2. február 2017 13:06 | Autor: Jakub Vaverka

Yahoo Sport: Griezmann sa dohodol s Manchestrom United
Yahoo Sport: Griezmann sa dohodol s Manchestrom United | zdroj: © TASR

O možnom prestupe Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid do Manchestru United sa špekuluje už niekoľko týždňov. Yahoo Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej by mal byť Francúzov odchod do Anglicka hotovou vecou.

Ťahúň španielskeho Atlética Madrid je spájaný s odchodom do Manchestru United od konca minulého roka. Na Old Trafford ho chce získať hlavne kormidelník José Mourinho a veľmi rád by ho v rovnakom drese videl aj hviezdny Paul Pogba.

Kouč Rojiblancos Diego Simeone sa nedávno ohľadom možného prestupu Griezmanna vyjadril, že nikoho nebude držať v hlavnom meste Španielska nasilu. Okrem Red Devils chcela „Griezzyho“ získať aj londýnska Chelsea, no práve záujem Diablov má byť najaktuálnejší.

Uznávaný francúzsky novinár Pierre Ménés na svojom profile na sociálnej sieti Twitter zverejnil článok od Yahoo Sport, podľa ktorého sa Manchester United dohodol s Antoineom Griezmannom na podmienkach kontraktu.

Za 25- ročného zakončovateľa, ktorý si zahral už dvakrát vo finále Ligy majstrov, by mali Červení Diabli podľa zverejnenej správy zaplatiť približne 100 miliónov eur. Konečná prestupová čiastka bude údajne atakovať doterajší transferový rekord.

Ménés patrí medzi najuznávanejšie persóny francúzskej žurnalistiky, na Twitteri ho sleduje 1,65 milióna ľudí. Preto sa neočakáva, že by riskoval, aby bolo jeho meno spojené s obyčajnou špekuláciou. Ohľadom Griezmannovej budúcnosti sa zrejme nových informácií dočkáme už čoskoro.