Main Content

Denník Bild píše o veľkom záujme Arsenalu o Marca Reusa

štvrtok, 2. február 2017 12:58 | Autor: Jakub Vaverka

Denník Bild píše o veľkom záujme Arsenalu o Marca Reusa
Denník Bild píše o veľkom záujme Arsenalu o Marca Reusa | zdroj: © TASR

Nemecký útočník Marco Reus patrí medzi najlojálnejších, no zároveň medzi najžiadanejších futbalistov súčasnosti. Vo veľkom sa o jeho služby zaujíma hlavne londýnsky Arsenal.

Denník Bild informoval o záujme Arsenalu, ktorý vraj na letné prestupové obdobie chystá na kúpu Marca Reusa 51 miliónov libier. Reus by sa mohol na Emirates Stadium stať nástupcom Alexisa Sancheza, ktorý s Wengerovcami stále nepredĺžil kontrakt a vo veľkom sa o jeho služby zaujímajú svetové veľkokluby.

Športový riaditeľ Borussie Dortmund Michael Zorc má na špekulácie spojené s jeho najväčšou hviezdou ich tímu jednoznačný názor. „Nestrácam čas s „poloupečenými“ informáciami. Nie som si vedomý, že by Marco uvažoval o odchode,“ preberá jeho slová  Bild.

27- ročný kapitán BVB bol s možným odchodom z Dortmundu spájaný už niekoľkokrát, okrem Arsenalu sa ho snažili získať aj Chelsea, Manchester United, Real Madrid či FC Barcelona. Na rozdiel od Lewandowskeho či Gotzeho tento nemecký reprezentant všetky ponuky odmietol.

Reus zatiaľ odohral v drese Borussie 173 zápasov a do streleckej listiny sa zapísal 81- krát. Neraz prehlásil, že o odchode zo Signal Iduna Parku ani len neuvažuje. Bude zaujímavé sledovať, ako na prípadnú lukratívnu ponuku Gunners zareaguje klubové vedenie.