Main Content

Mourinho ''žiarli'' na Kloppa. Keby robil to čo on, skončí na tribúne

štvrtok, 2. február 2017 12:54 | Autor: Jakub Vaverka

Mourinho ''žiarli'' na Kloppa. Keby robil to čo on, skončí na tribúne
Mourinho ''žiarli'' na Kloppa. Keby robil to čo on, skončí na tribúne | zdroj: © TASR

Manchester United včera privítal na Old Trafforde Hull City namočený do záchranárskych prác a preto si nič iné, ako zisk troch bodov nepripúšťal. Red Devils však len remizovali a boj o vytúženú Ligu majstrov si opäť skomplikovali.

José Mourinho po strate dvoch bodov neskrýval rozčarovanie.  „Nechcem príliš hovoriť, pretože budem platiť vysoké pokuty. Platím viac ako ostatní, oveľa viac. Napríklad, v utorok jednému manažérovi (myslel tým Kloppa) štvrtý rozhodca povedal, že sa mu páči ako prejavuje emócie, a preto ho nenapomenie. Mne dnes povedali, aby som si sadol, inak pôjdem na tribúnu,“ rozhovoril sa portugalský kormidelník pre televíziu Sky Sports.

„Nepáči sa im moje prejavovanie emócii. Myslím si, že to je to, čo sa túto sezónu deje. Nie je však na mne, aby som o tom hovoril,“ povedal Mourinho, ktorý v predošlom vyhlásení narážal na to, ako Jurgen Klopp v utorkovom šlágri proti Chelsea vehementne diskutoval so štvrtým arbitrom, komentoval dianie na ihrisku a gestikuloval. Na tribúnu však vykázaný nebol.

Manchester United si po remíze s trápiacim sa Hullom skomplikovali svoju situáciu. „Neskórovali sme, nevyhrali sme. Veľa vecí, čo sa na ihrisku udialo, bolo ako déjá vu. Videl som to už veľakrát túto sezónu.“

„Nechcem veľa hovoriť. Nechcem kritizovať Hull City, pretože tím v ich pozícii potrebuje každý bod. Každý bod je zlatý. Snažili sa o to, na čo mali a čo im bolo povolené. Nie je to ich chyba. Bojujú o život, bojujú o zotrvanie v Premier League. Ich nekritizujem,“ zakončil Portugalčan, ktorý si zvykne rypnúť do súperov za príliš defenzívne poňatie hry.