Main Content

Bude Marek Hamšík spoluhráčom Zlatana Ibrahimoviča?

piatok, 3. február 2017 11:23 | Autor: Jakub Vaverka

Bude Marek Hamšík spoluhráčom Zlatana Ibrahimoviča?
Bude Marek Hamšík spoluhráčom Zlatana Ibrahimoviča? | zdroj: © TASR

Futbalový život je nevyspytateľný a niekedy sme svedkami prestupu, na ktorý by si fanúšikovia nestavili ani jeden cent. Po zverejnených vyjadreniach futbalového agenta Mina Raiolu nie je vylúčené, že Zlatan Ibrahimovič a Marek Hamšík sa v dohľadnej dobe stanú spoluhráčmi.

35- ročný bombardér Zlatan Ibrahimovič, ktorý v prebiehajúcom ročníku vsietil v drese Manchestru United v 21 zápasoch 14 gólov, môže v letnom prestupovom období opäť zmeniť dres. Vlnu špekulácií rozvíril hráčov agent Mino Raiola.

„Ibrahimovič vždy miloval Neapol a zapálenie Neapolčanov, pričom vždy otvorene hovoril, že vyrastal v rodine, ktorá bola podobná tým tamojším. Vie, čo znamená láska ľudí z Neapola a ich zapálenie pre hru ho vždy lákalo,“ cituje kontroverzného agenta Daily Star.

Raiola nevylúčil, že sa bývalý hráč Barcelony či Interu Miláno môže stať v budúcnosti posilou Partenopei. „Viem, že ho prezident Neapola Aurelio De Laurentiiis pozná. Čo sa týka Zlatana, nikdy neviete, čo sa môže stať.“

Švéd má Taliansko rád, v minulosti v Serii A obliekal dresy Interu Miláno, Juventusu Turín či AC Miláno. Vzhľadom na to, že „Ibra“ má už 35 rokov a do konca jeho kariéry ostávajú približne tri sezóny, nie je vylúčené, že k možnému odchodu na Apeninský polostrov by mohlo dôjsť už po prebiehajúcej sezóne.

Vedenie Manchestru United je s výkonmi Ibrahimoviča nadmieru spokojné, no ak sa Červeným Diablom nepodarí dostať do budúcoročnej edície Ligy majstrov, udržať hráča Zlatanových kvalít bude veľmi náročnou úlohou.