Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.2.)

piatok, 3. február 2017 11:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci predstavili nového veľvyslanca. Je ním Brazílčan Ronaldinho, ktorý tu už pôsobil ako hráč, a to v rokoch 2003 až 2008, kedy sa radil medzi najlepším hráčov sveta. (Mirror)

BARCELONA: Andrés Iniesta sa zbavil problémov s lýtkom a v krátkom čase sa vráti do hry. Už zajtra hrajú Barcelončania v lige s Bilbaom a v utorok sa predstavia v pohárovej odvete proti Atléticu. (Marca)

REAL MADRID: Nedeľný zápas proti Celte Vigo stíha doliečený Marcelo. Zranenie stehenného svalu je minulosťou a na posledných tréningoch sa zapájal už naplno. (ESPN)

REAL MADRID: Predčasným návratom môže fanúšikom spraviť radosť Gareth Bale. Od novembra mal členok doliečovať štyri mesiace, ale na tréningoch sa javí už takmer fit. (Telegraph)

SEVILLA: Lojálny ostal k Sevillčanom 29-ročný defenzívny záložník Vicente Iborra. Veľký záujem oňho malo anglické Crystal Palace, no prostredníctvom agenta rokovania odmietol. (Football-España.net)

SEVILLA: Los Rojiblancos teší aj zotrvanie coacha Jorgeho Sampaoliho. Toho by si v lete priala získať Barcelona, ale informácie u klubu naznačujú, že dodrží zmluvu platnú ešte na ďalší rok. (Football-España.net)

LAS PALMAS: Po skončení hosťovania sa Jesé nechce vrátiť do PSG. Tam mu beží kontrakt do roku 2021, ale pod trénerom Unaiom Emerym nedostával priestor na trávniku. (ESPN)