Main Content

Nové Zámky posilní 12. najproduktívnejší hráč histórie extraligy

piatok, 3. február 2017 17:05 | Autor: TASR

Nové Zámky posilní 12. najproduktívnejší hráč histórie extraligy
Nové Zámky posilní 12. najproduktívnejší hráč histórie extraligy | zdroj: © TASR

Nové Zámky 3. februára (TASR) - Vedenie nováčika hokejovej Tipsport Ligy z Nových Zámkov sa dohodlo na spolupráci s tridsaťsedemročným útočníkom Martinom Hujsom. Informáciu priniesol klubový web hcnovezamky.eu s tým, že nová posila nastúpi už v piatkovom zápase na ľade Liptovského Mikuláša.

Hujsa odštartoval sezónu vo francúzskom Nice, potom sa vrátil do kazašského Pavlodaru, kde už pôsobil aj v rokoch 2012-2015. V extralige odohral držiteľ bronzu z majstrovstiev sveta do 20 rokov vo Winnipegu vyše 700 zápasov v Skalici a v Slovane Bratislava. Jednu sezónu strávil v susednej Českej republike v drese Litvínova a okrem Pavlodaru hral aj vo francúzskej najvyššej súťaži za Brest. "Martin je skúsený útočník, ktorý má bohaté extraligové skúsenosti. V piatok sa dotiahli všetky záležitosti ohľadom transferu. Martin je s mužstvom na ceste do Liptovského Mikuláša, kde odohrá prvý zápas v našom drese," povedal pre hcnovezamky.eu prezident klubu František Sucharda.

Po odchode skúseného Kamila Brabenca do Komety Brno a zranení kapitána Michala Hudeca je Hujsa vítanou posilou pre nováčika, ktorý bojuje o postup do play off.