Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.2.)

sobota, 4. február 2017 09:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pred dvomi týždňami proti Málage utrpeli zranenia Luka Modrić aj Marcelo. Obaja mali chýbať pôvodne mesiac, ale všetko je inak a hrať môžu už zajtra proti Celte Vigo. (Marca)

REAL MADRID: Počas letného prestupového obdobia sa Real zameria na Sergia Agüera z Manchestru City. Argentínsky útočník sa stal absolútnou prestupovou prioritou, pričom 32násobného šampióna opustí Karim Benzema i Álvaro Morata. (ESPN)

BARCELONA: Tréningy Barçy opäť prebiehajú aj za účasti Sergia Busquetsa a Andrésa Iniestu. Prvý menovaný bol mimo diania pre zranenie členka, druhého trápil lýtkový sval. (ESPN)

BARCELONA: Po sezóne skončí éra Mesuta Özila v Arsenale. Nemca chcú kúpiť Katalánci. V prebiehajúcom ročníku Premier League odohral 20 duelov s piatimi strelenými gólmi. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Obvinenie z domáceho násilia má na krku Lucas Hernández. Franúzsky obranca mal v podnapitom stave ohrozovať priateľku, a tak skončil v cele prebežného zadržania. (Independent)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Počasie a silný vietor narobili problémy na Estadio Riazor. Pre poškodenie la coruñského štadióna sa nehral včerajší ligový duel proti Betisu. (Marca)

ESPANYOL: Prvé štyri zápasy v „áčku“ zažil 19-ročný záložník Oscar Melendo a neostalo len pri tom. Včera podpísal predĺženie zmluvy do konca sezóny 2021/22. (transfermarktweb.com)

VALENCIA: Pätnásty tím súťaže má dnes na programe domáci zápas proti Eibaru a vynechá ho stredopoliar Enzo Pérez. Dôvodom tejto absencie je svalové zranenie. (Marca)

GRANADA: 28-ročný chorvátsky brankár Ivan Kelava odišiel z Andalúzie ako voľný hráč a našiel si nový klub. Dvojročný kontrakt podpísal maďarskému Debrecínu. (tuttomercatoweb.com)