Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.2.)

nedeľa, 5. február 2017 09:05 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Cez letnú prestávku z tímu možno odíde Álvaro Morata z Realu Madrid. 24-ročný útočník sa údajne medzi priateľmi verejne chváli, že bude hájiť farby Chelsea. (Telegraph)

BARCELONA: Nečakane presedel Uruguajčan Luis Suárez zápas s Bilbaom len medzi náhradníkmi. Katalánci zvládli duel aj bez 16-gólového strelca a tešili sa po výsledku 3:0. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Dvojgólový Fernando Torres bol hrdinom zápasu s Leganés (2:0) a za Los Colchoneros po včerajšku nastrieľal už sto gólov. Pre tím šlo o šiesty ligový zápas bez prehry v rade. (ESPN)

SEVILLA: Dlhý pobyt na listine zranených sa pre Daniela Carriça dnes skončí. Pre domáci duel s Villarrealom je zdravý a pripravený zasiahnuť do hry. (laliga.es)

CELTA VIGO: Nepriaznivé počasie v Španielsku malo za následok dva odložené zápasy 21. kola. Okrem Deportiva s Betisom sa včera nehralo ani na Balaídos, kam pricestoval Real Madrid. Dôvodom bola vetrom poškodená časť strechy. (BBC)

EIBAR: Prvý raz v klubovej histórii sa Los Armeros podarilo vyhrať vo Valencii. Včera to zvládli presvedčivým výsledkom 4:0, takže najvyšším víťazstvom v sezóne. (sport.es)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Univerzál do defenzívy či stredu poľa, Juanfran, bol v hľadáčiku Rubinu Kazaň, ktorý bol ochotný počkať až do leta, ale 28-ročný Španiel ho odmietol. (fichajes.net)