Main Content

Draxler lanári Mesuta Ozila do PSG

pondelok, 6. február 2017 13:25 | Autor: TASR

Draxler lanári Mesuta Ozila do PSG
Draxler lanári Mesuta Ozila do PSG | zdroj: © TASR

V januárovom prestupovom období sa vo veľkom špekulovalo o možnom prestupe Juliana Draxlera do Arsenalu. Nemecký mladík sa však dohodol s PSG a aktuálne dal jasne najavo, že by chcel spojiť sily so svojím kolegom z národného mužstva.

Posledný polrok strávil Draxler vo Wolfsburgu, no v tíme Vlkov nebol šťastný a chcel zmeniť dres. Azylom sa mu stalo Francúzsko, najviac za jeho služby bolo ochotné zaplatiť PSG. Prestup nemeckého reprezentanta do Ligue 1 bol oznámený na Štedrý deň.

V čase keď bol Julian Draxler spájaný s Arsenalom sa vo veľkom špekulovalo, že by mohol vytvoriť úspešný tandem s krajanom Mesutom Ozilom. Aj keď sa bývalý hráč Schalke s Gunners nedohodol, spolupráca s Ozilom vylúčená nie je.

„Chcel by som vidieť Mesuta Ozila  tu, v Paríži,“ povedal účastník Euro 2016 pre televíziu BeIN SPORTS. Okamžite sa spustila lavína diskusií, či je možný prestup bývalého hráča Realu Madrid do Francúzska reálny.

Mesut Ozil sa stále nedohodol s Arsenalom na novom kontrakte a v kuloároch sa pošepkáva, že nie je spokojný s prácou trénera Arsena Wengera. Okrem PSG sa o kreatívneho stredopoliara začala zaujímať aj Barcelona či jeho ex- zamestnávateľ s Madridu. Momentálne je ďalšia Ozilova budúcnosť len ťažko odhadnuteľná, ale vytvorenie tandemu s Draxlerom nemusí byť iba zbožné prianie mladšieho z tejto dvojice.