Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.2.)

pondelok, 6. február 2017 10:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Druhý raz v krátkom čase skončil medzi maródmi Rafinha. 23-ročný záložník má zlomený nos po jednom zo súbojov počas duelu s Athleticom Bilbao (3:0). (sport.es)

BARCELONA: Španielski novinári našli ďalší klubový rekord, ktorý Lionel Messi prekonal. Zásah proti Bilbau bol 27. premeneným priamym kopom, čím prekonal Ronalda Koemana. (foxsports.com)

BARCELONA: Katalánci vraj majú v pláne zbaviť sa hneď niekoľkých svojich hráčov, aby ponúkli Lionelovi Messimu nový kontrakt, vypelšený najmä po platovej stránke. (Marca)

SEVILLA: Stretnutie s Villarrealom stihol aj doliečený krídelník Vitolo. S kapitánskou páskou odohral plných 90 minút, ale nič nezmenil na bezgólovej remíze. (BBC)

REAL SOCIEDAD: Piaty tím súťaže predĺži spoluprácu s trénerom Eusebiom Sacristanom. Aktuálny kontrakt platí len do leta, ale rokovania o novom budú vraj dotiahnuté veľmi rýchlo. (Football-España.net)

VALENCIA: Po zahanbujúcej prehra 0:4 boli Los Che kritozovaní z viacerých strán. Pridal sa aj ambasádor Mario Kempes, čo robiť nemal. Valenciu označil za „stratený tím bez štýlu, vedenia a nadšenia“, na základe čoho ostal bez práce. (sportsmole.co.uk)

BETIS: Zrušené hosťovanie Romana Zozuľu v Rayu pre údajný vzťah s radikálnou pravicou nemusí byť definitívne. Druholigista necháva dvere otvorené a útočník chce čas na rozmýšľanie. (Daily Mail)

ALAVÉS: Strhujúci zápas včera zohralo Deportivo na pôde Gijónu, kde vyhralo 4:2. Nezúčastnil sa ho Theo Hernández, a to napriek tomu, že nebol zranený ani suspendovaný. Médiá špekulujú, že to môže súvisieť s nedávnym zatknutím jeho brata pre domáce násilie. „Theo je zameraný na svoju prácu. Tieto veci však komentovať nemôžem.“ povedal tréner Mauricio Pellegrino. (Football-España.net)