Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.2.)

utorok, 7. február 2017 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Jediný zápas nakoniec vynechá pre svalové problémy Gerard Piqué. Obranca, ktorý nehral v minulom kole proti Bilbau, už trénuje a je fit pre pohárovú odvetu s Atléticom. (mundodeportivo.com)

BARCELONA: Nespokojnosť s výkonmi neskrýva Neymar. V tomto ročníku sa trafil len deväťkrát v súčte všetkých súťaží. „Je to zložité. Ako od útočníka sa góly od vás očakávajú.“ konštatoval v súvislosti s tým, že Suárez dal už o 22 gólov viac, zatiaľ čo Messi ho prevyšuje vyše trojnásobne. (ESPN)

BARCELONA: Novú zmluvu má čoskoro podpísať záložník Ivan Rakitic. 28-ročný Chorvát by sa takto upísal do konca sezóny 2021/22 a polepšil by si aj po platovej stránke. (sportsmole.co.uk)

REAL MADRID: Frustráciu z nedostatočného vyťaženia možno bude pravý obranca Danilo riešiť odchodom. Brazílčan sa objavil len v siedmich ligových kolách a spokojný s tým nie je. (calciomercato.com)

REAL MADRID: Ľahšou korisťou ako Thibaut Courtois by mohol byť Hugo Lloris z Tottenhamu. Takto uvažuje Real a po sezóne sa pokúsi 30-ročného francúzskeho gólmana zlanáriť. (Telegraph)

ATLÉTICO MADRID: Stopér Aymeric Laporte odolal predsezónnym ponukám, no v lete ho čaká ďalšia vlna. Pretrvávajúci záujem už teraz prejavuje Manchester City. (tribalfootball.com)

LAS PALMAS: Len 17 minút odohral včera proti Granade obranca Míchel. Potom si privodil svalové zranenie a musel byť vystriedaný. Lekári zatiaľ nezverejnili podbornejšie informácie. (Marca)

OSASUNA: Dodatočnú posilu hlásia od včera na Estadio El Sadar. 28-ročný defenzívny záložník Raoul Loé rozviazal zmluvu s katarskou Al Sailiyou a zamieril do svojho bývalého klubu. (futbol.as.com)