Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)

utorok, 7. február 2017 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Hector Bellerín síce po údere do hlavy nedohral súboj s Chelsea, ale dlhšiu absenciu mu to nespôsobí. Pripravený bude už na sobotu a duel s Hullom City. (Express)

ARSENAL: Predĺženie zmluvy, ktorá platí do leta 2018, Alexis Sanchez rozhodne náhliť nebude. Veľkú úlohu zohrá konečné umiestnenie v aktuálnom ročníku a najmä účasť v Lige majstrov. (Mirror)

ARSENAL & WEST HAM: Francúzsky útočník Alexandre Lacazette je v hľadáčiku dvoch londýnskych mužstiev. Lyon však predaju príliš naklonený nie je, a tak budú musieť aplikovať výkupnú klauzulu 60 miliónov libier. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Stopér Aymeric Laporte z Athleticu Bilbao odolal predsezónnym ponukám, no v lete ho čaká ďalšia vlna. Pretrvávajúci záujem už teraz prejavujú Citizens. (tribalfootball.com)

LIVERPOOL: Výsledková kríza našla vinníka. Zodpovednosť sa seba plne prebral Jürgen Klopp a hoci tvrdí, že dôvod zatiaľ nepozná, sľúbil zlepšenie už v najbližších kolách. (Independent)

LIVERPOOL: The Reds sú blízko podpisu so 17-ročným útočníkom Benom Beretonom. Ten je hráčom Nottinghamu Forest, hoci sa v detstve zlepšoval aj v akadémii Manchestru United. (Mirror)

TOTTENHAM: Ľahšou korisťou ako Thibaut Courtois by mohol byť Hugo Lloris. Takto uvažuje Real Madrid a po sezóne sa pokúsi 30-ročného francúzskeho gólmana zlanáriť. (Telegraph)

SOUTHAMPTON: Preteky o zisk stopéra Martin Cáceresa nakoniec vyhrajú The Saints. Uruguajčan sa už podrobuje zdravotnej prehliadke, po ktorej sa trinástemu celku ligy upíše. (Express)

MIDDLESBROUGH: Trénerský personál rozšíri ďalší Španiel. K hlavnému coachovi Aitorovi Karankovi sa pridá Marcos Abad, ktorý prišiel z Elche a špecializuje sa na brankárov. (Transfermarkt.es)