Main Content

Riaditeľ EA Sports prezradil novinky týkajúce sa hry FIFA 18

utorok, 7. február 2017 12:00 | Autor: Dávid Lech

Riaditeľ EA Sports prezradil novinky týkajúce sa hry FIFA 18
Riaditeľ EA Sports prezradil novinky týkajúce sa hry FIFA 18 | zdroj: koláž Sport7.sk

Tvorcovia hry FIFA z EA Sports začínajú postupne odkrývať prvotné informácie o hre FIFA 18, ktorá by mala postúpiť opäť na vyššiu úroveň.

Nové informácie ohľadom vývoja hry FIFA 18 od EA Sports prezradil CEO spoločnosti Andrew Wilson, ktorý poodkryl prvé detaily hry: „FIFA 18 bude stavať na základoch, ktoré sme vytvorili tento rok v príbehovom režime. Hráčov vrátime späť do režimu The Journey, tentoraz ale v druhej sezóne, kde nájdu nové postavy i nové príbehy,“ cituje stránka gamespot.com.

Nový ročník FIFA by tak mal virtuálny futbal posunúť opäť o jeden level vyššie. „Náš vývojársky tím vo Vancouveri pripravuje s tohtoročným dielom hlboko inovatívny zážitok, vrátane Ultimate Teamu,“ motivuje Wilson priaznivcov hry na novinku, ktorá je zatiaľ vo fáze tvorby.

FIFA by mala fanúšikov ešte hlbšie vtiahnuť do hry a vytvoriť hlboký emocionálny zážitok. EA Sports sa to podľa všetkého darí už teraz, čo potvrdzuje „viac ako 10 miliónov hrajúcich fanúšikov The Journey a taktiež hráčov Ultimate Teamu, ktorých počet sa každý rok navýši o zhruba 10 percent.