Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.)

streda, 8. február 2017 11:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Dve posily má aktuálne vyhliadnuté coach Antonio Conte. Do Londýna by chcel získať Romela Lukakua z Everton do ofenzívy a Joãa Cancela z Valencie do zadných radov. (Express)

CHELSEA: Prezident Atlética Madrid, Enrique Cerezo, vyhlásil, že tím už viac neusiluje o opätovný zisk útočníka Diega Costu. Napriek tomu priznal, že by ho v Madride videl rád. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Pokračujúce reči o odchode Sergia Agüera nútia City k vyhláseniu. Argentínčana vraj nepustia za lacnejšie ako 80 miliónov libier. Ak by niekto podobnú čiastku ponúkol, zabojujú o zisk Pierre-Emericka Aubameyanga z Dortmundu. (metro.co.uk)

LEICESTER CITY: Bodík nad zónou zostupu čelných predstaviteľov v Leicestri neteší a pocítili by to aj hráči. Pokiaľ sa nezachránia, plat im bude znížený o 40 percent. (Eurosport.com)

CRYSTAL PALACE: The Eagles mali budúci týždeň odletieť na sústredenie do Dubaja, no nestane sa. Dôvodom sú nepresvedčivé výsledky a aktuálne devätnáste miesto v tabuľke. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: 31-ročný záložník Yohan Cabaye priznáva, že mu záujem Olympique Marseille lichotí. Bývalý hráč Lille či PSG by sa tak do Francúzska mohol vrátiť. (ESPN)

SUNDERLAND & BURNLEY: Comeback do Premier League plánuje Robbie Keane. 36-ročný írsky útočník váha, či zamieri do dubajského Al-Ahli alebo posilní tím Davida Moyesa či Seana Dychea. (Daily Mail)

HULL CITY & STOKE CITY: 22-ročný ľavý obranca Andrew Robertson nastupuje za svoj súčasný klub od leta 2014. Teraz sa črtá zmena. Po sezóne sa ho budú snažiť kúpiť Hrnčiari. (clubcall.com)

HULL CITY: Intenzívny záujem Tigrov o stredopoliara Yannisa Salibura ostal bez odmeny. Francúz sa s Guingampom nedohodol na ďalšej spolupráci, no na severovýchod Anglicka sa mu nechce. (BBC)