Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.2.)

streda, 8. február 2017 11:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Stehenný sval už Daniho Carvajala netrápi a je pripravený vrátiť sa do hry. Nastúpiť môže už v najbližšom kole, a to v sobotu na trávniku Osasuny. (ESPN)

BARCELONA: Nervóznu semifinálovú odvetu Copa del Rey Katalánci zvládli. Remizovali doma s Atléticom Madrid 1:1, takže rozhodla výhra z prvého duelu. Zahrali si aj doliečení Sergio Busquets a Andrés Iniesta. Obaja zasiahli do hry po vyše hodine ako striedajúci hráči. (BBC)

ATLÉTICO MADRID: Prezident klubu, Enrique Cerezo, vyhlásil, že už viac neusiluje o opätovný zisk útočníka Diega Costu z Chelsea. Napriek tomu priznal, že by ho v Madride videl rád. (Mirror)

SEVILLA & CELTA VIGO: Oceňovanie hráča a trénera mesiaca sa tento raz týkalo desiateho a tretieho tímu Primera Division. Januárovú cenu získal záložník Steven N'Zonzi zo Sevilly a tréner Célticos, Eduardo Berizzo. (Marca)

VALENCIA & ESPANYOL: Hosťovanie Pabla Piattiho naplnilo očakávania Periquitos, a tak aktivujú dohodnutú klauzulu na 1,5 milióna eur. Posila z Valencie tak mení zamestnávateľa. (superdeporte.es)

ESPANYOL: Barcelončania hrajú už v piatok s Realom Sociedad, pričom chýbať bude Pablo Piatti aj Víctor Sánchez. Prvého menovaného forwarda trápi zranenie hlavy, záložníka lýtko. (mundodeportivo.com)

BILBAO: Rýchlo sa zotavuje Sabin Merino. 25-ročný útočník absolvoval operáciu triesla a pruhu a včera už absolvoval takmer polovicu tréningu baskického mužstva. (mundodeportivo.com)

MÁLAGA: Z ihriska sa na lavičku presúva Weligton. 37-ročný stopér ukončil kariéru pre pretrvávajúce bolesti kolena a prijal ponuku stať sa pomocným trénerom Marcela Romera. (Marca)