Main Content

Rakitic prezradil pikošku na Messiho, ktorý razantne riešil problémy so susedmi

streda, 8. február 2017 12:20 | Autor: Squashmaster

Rakitic prezradil pikošku na Messiho, ktorý razantne riešil problémy so susedmi
Rakitic prezradil pikošku na Messiho, ktorý razantne riešil problémy so susedmi | zdroj: © TASR

Chorvátsky internacionál Ivan Rakitič, ktorý oblieka dres FC Barcelona už tretiu sezónu, sa podľa vlastných slov vyhýba hlavným turistickým zónam v hlavnom meste Katalánska.

Pre španielsky denník La Marca povedal: "Najturistickejšie zóny, ktoré som navštívil boli tie, ktoré som videl z druhého poschodia autobusu, keď sme oslavovali titul. Nikdy som nebol na La Rambla (jedna z najfrekventovanejších turistických ulíc v Barcelone) a na Montjuïci (kopec v Barcelone, z ktorého je krásny pohľad na mesto) som bol len dvakrát.

Namiesto toho trávi chorvátsky stredopoliar veľa času v obchodných centrách, hlavne v tých, ktoré sú vybavené kútikmi pre deti.

Rakitič však prezradil aj jednu kuriozitu týkajúcu sa jeho argentínskeho spoluhráča Lea Messiho. "So susedmi som nikdy nemal žiadne problémy. Nie ako Messi, ktorí mal hlučných susedov, preto musel kúpiť ich dom, aby bol sám".

Rakitič tiež vysvetlil rozdiel medzi Andalúzanmi a Kataláncami. Andalúzania sú podľa jeho názoru blízki Chorvátom, pretože sa nikam neponáhľajú a všetko má čas. Katalánci sú menej otvorení, držia si jeden od druhého odstup, hoci sa navzájom rešpektujú.