Main Content

Prezident Atlética Madrid: Manchester United? To je malý klub!

štvrtok, 9. február 2017 12:47 | Autor: Jakub Vaverka

Prezident Atlética Madrid: Manchester United? To je malý klub!
Prezident Atlética Madrid: Manchester United? To je malý klub! | zdroj: © TASR

Prestupová sága okolo francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna stále nemá jasný koniec. Najnovšie sa k celej situácii vyjadril prezident Atlética Madrid Enrique Cerezo. Ten si poriadne kopol do Manchestru United.

25- ročný Antoine Griezmann má v hlavnom meste Španielska platný kontrakt do roku 2021. Vo veľkom sa však špekuluje o jeho možnom letnom prestupe do Manchestru United. Red Devils z neho plánujú urobiť najdrahšieho hráča v histórii futbalu.

Spájanie Griezmannovho mena s anglickým veľkoklubom sa nepáči prezidentovi Los Colchoneros Enriquemu Cerezovi. „Manchester United? To je malý klub. Verím v zmluvy, ktoré ľudia podpísali. To platí v prípade Diega Simeoneho aj Antoinea Griezmanna,“ priniesol Cerezove slová pre denník Marca portál Goal.com.

O francúzskeho reprezentanta sa okrem Manchestru United vytrvalo zaujímajú aj londýnska Chelsea či parížske PSG. Atlético Madrid v minulosti dokázalo nahradiť odchody mnohých hviezdnych mien, či už sa jednalo o Torresa, Forlána, Aguera alebo Diega Costu.

Práve k odchodu argentínskeho útočníka Sergia Aguera sa okrajovo vrátil aj Cerezo. „Povedal som, že Aguero bol hlupák, keď odchádzal, no nie je hlúpy. Je to jeden z najlepších hráčov v histórii futbalu a bolo od neho hlúpe, že opustil Atlético. Je to však skvelý futbalista, dobrý človek a v Manchestri City mu prajem len to najlepšie,“ zakončil kontroverzný madridský prezident.