Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.2.)

štvrtok, 9. február 2017 11:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kanonieri sa v sobotu postavia proti Hullu City a hrať má aj Héctor Bellerín. Potom, čo otrasený nedohral zápas proti Chelsea, má už byť stopercentne v poriadku. (Mirror)

ARSENAL: Ľavý obranca Sead Kolasinac zo Schalke 04 zaujal pozorovateľov z Londýna. 23-ročný reprezentant Bosny a Hercegoviny sa tak zaradil medzi vysnívané posily The Gunners. (Express)

ARSENAL & BOURNEMOUTH: Nejasná je budúcnosť záložníka Jacka Wilshera. The Cherries ho zrejme po hosťovaní neangažujú, ale ani Arsenal s ním do budúcnosti nepočíta. (Telegraph)

LIVERPOOL: Náročný zápas proti Tottenhamu pravdepodobne vynechá jedna z opôr zadných radov. Dejan Lovren má problémy so zraneným kolenom a do soboty sa nedolieči. (Mirror)

LIVERPOOL: Predaj dvoch hráčov je naplánovaný na leto. Anfield má opustiť pre časté zranenia Daniel Sturridge a rovnako aj gólman Simon Mignolet, ktorého môže nahradiť Joe Hart. (Mirror)

CHELSEA: Plné ruky práce má s rokovaniami s Realom Madrid agent Thibauta Courtoisa. Hoci sa už písalo o alternatívach pre španielsky klub, 24-ročný brankár je stále prioritou. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Viróza pripravila Waynea Rooneyho o duel minulého kola s Leicestrom. Od včera však opäť trénuje a na Watford je pripravený. (BBC)

WEST HAM: 28-ročný útočník Andy Carroll dal v tomto ročníku šesť gólov, hrá s chuťou, a to neušlo reprezentačnému trénerovi. Gareth Southgate plánuje druhého najlepšieho strelca Kladivárov opäť povolať do tímu. (Daily Mail)

MIDDLESBROUGH: Zranené koleno nepustilo Gastóna Ramíreza do hry v posledných šiestich zápasoch. Tento víkend sa čakanie zrejme skončí. Boro hrá v sobotu proti Evertonu. (Mirror)