Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.)

štvrtok, 9. február 2017 11:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zranený stehenný sval trápi Javiera Mascherana. Defenzívny Argentínčan čaká na určenie dátumu zotavenia, no ohrozený je budúcotýždňový zápas Ligy majstrov proti PSG. (ESPN)

REAL MADRID: Plné ruky práce má s rokovaniami s Realom agent Thibauta Courtoisa. Hoci sa už písalo o alternatívach pre Biely balet, 24-ročný brankár je stále prioritou. (Daily Star)

REAL MADRID: Záložník Piotr Zieliński je stále čerstvou posilou Neapola, no napriek tomu pomýšľa na odchod. Môže za to záujem madridského kráľovského klubu. (tribalfootball.com)

ATLÉTICO MADRID: Len v pozícii diváka absolvuje zápas so Celtou Vigo Argentínčan Nicolas Gaitán. Dôvodom je ľahšie zranenie nohy zo zápasu s Barcelonou v Copa del Rey. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Dvojtýždňový pobyt na maródke má pred sebou stopér Diego Godín. Z hry vypadol v 49. minúte pohárového zápasu s Barcelonou (1:1) pre svalové zranenie. (klubový web)

SEVILLA: Los Rojiblancos sa úspešne odvolali proti žltej karte Samira Nasriho proti Villarrealu. Šlo totiž už o piatu, ale vďaka jej zrušeniu proti Las Palmas môže hrať. (Goal.com)

EIBAR: Nepríjemnú správu zverejnil lekársky tím Los Armeros. Zadák Alejandro Gálvez, so zraneným stehenným svalom, nebude hrať minimálne tri týždne. (futbol.as.com)