Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.2.)

piatok, 10. február 2017 08:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Zranené koleno Augusta Fernándeza vyžaduje viac času ako sa pôvodne očakávalo. Los Colchoneros s týmto argentínskym stredopoliarom nemôžu počítať mesiac. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Útočník Imañol Agirretxe v tejto sezóne stále nenastúpil a mimo hry sa zrdží. Podľa prvých odhadov pôjde minimálne o ďalší mesiac. (Fichajes.net)

BILBAO: Novú zmluvu do konca sezóny 2021/22 podpísal stopér Yeray Álvarez. Odchovanec Athleticu nedávno zvládol boj s rakovinou a opäť nastupuje. (ESPN)

REAL SOCIEDAD: Predohrávku 22. kola nestíha Sergio Cañales. Dnešný zápas na pôde barcelonského Espanyolu musí ofenzívny záložník vynechať pre zranenie členka. (mundodeportivo.com)

OSASUNA: Stehenný sval prinúti Miguela De las Cuevasa vynechať sobotný zápas proti Realu Madrid. 30-ročný záložník k problémom prišiel v minulom kole proti Realu Sociedad. (Marca)

GRANADA: Zachraňujúca sa El Grana v sezóne 2016/17 využila už 37 rôznych futbalistov, z toho 24 cudzincov. Po pondelku je tak držiteľom takéhoto špecifického rekordu v španielskej lige. (superdeporte.es)

ALAVÉS: Obranca Victor Laguardia podpísal kontrakt do leta 2020. V tejto sezóne nastúpil v lige 16krát celý dvojzápas odohral aj v úspešnom semifinále Copa del Rey so Celtou Vigo. (mundodeportivo.com)