Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.)

piatok, 10. február 2017 08:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Niektoré médiá informovali o možnosti letného príchodu Massimiliana Allegriho na Emirates Stadium. Coach Juventusu Turín tieto záležitosti zatiaľ komentovať nechce. (Daily Mail)

ARSENAL: Pozícia Petra Čecha v bráne je neistá. Arséne Wenger vraj zvažuje jeho vynechanie zo zostavy na zápas s Hullom City a v lete by ho dokonca mohol nahradiť Joe Hart. (Mirror)

LIVERPOOL: V najbližších dňoch má dôjsť k podpisu novej zmluvy záložníka Adama Lallanu. Anglický reprezentant sa údajne upíše na ďalšie štyri roky. (Telegraph)

CHELSEA & MANCHESTER CITY: 25-ročný stopér Stefan de Vrij z Lazia Rím je rozhodnutý ostať vo svojom klube. Záujemcov mal pritom najmä z Anglicka a presun k United či do Londýna sa javil pomerne reálne. (talksport.com)

SOUTHAMPTON: Radosť The Saints spravil stopér Virgil Van Dijk. Ten vyhlásil, že aj v budúcom ročníku bude pôsobiť na juhu Anglicka. Košom tak dal Liverpoolu aj Manchestru City. (Daily Star)

SOUTHAMPTON: Ofenzívny záložník Sofiane Boufal vynechal Africký pohár národov, nakrátko bol klubu k dispozícii, no opäť vypadol. Pre zranenie členka vynechá duel so Sunderlandom. (Daily Star)

WEST HAM: Zranené trieslo drží Andyho Carrolla mimo zápasového diania a v zajtrajšom zápase proti West Bromwichu sa pravdepodobne na trávniku neukáže. (skysports.com)

HULL CITY: Niekoľko týždňov bez futbalu čaká Michaela Dawsona. Zadák Tigrov si v zápase s Liverpoolom zranil lýtko. Absentovať má aj forward Abel Hernández. Pre svalové zranenie si podľa prvých odhadov nezahrá mesiac. (BBC)

CRYSTAL PALACE: Prvý tréning po doliečení zraneného kolena a operácii absolvoval brankár Steve Mandanda. Francúz absentoval desať týždňov. (ESPN)