Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.2.)

sobota, 11. február 2017 11:38 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Klub už spísal zoznam trénerov, ktorí by v blízkej budúcnosti mohli nahradiť Arséna Wengera. Kraľovať mu má Thomas Tuchel z Dortmundu, ale počíta sa aj s Massimilianom Allegrim z Juventusu či monackým Loenardom Jardim. (Independent)

ARSENAL & BOURNEMOUTH: Jack Wilshere avizoval, že neostane ani v Arsenale, ani v Bournemouthe, kde hosťuje. Okamžite reagovalo AC Miláno, ktoré chce záložníka získať. (Express)

BOURNEMOUTH: Tím Eddieho Howa sa v 25. kole dostane do hry až v pondelok, no i tak bude mať okresanú zostavu. Medzi maródmi je stále Adam Smith, Charlie Daniels a Simon Francis. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Prvotné informácie o Philovi Jonesovi počítali s jednozápasovou absenciou. Chodidlo však stále nie je v poriadku a hrať nebude ani proti Watfordu. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED & CHELSEA: José Moruinho plánuje obnovenie spoluprácu so svojím bývalým zverencom. Zo Stamford Bridge lanári brazílskeho krídelníka Williana. (Skysports.com)

LIVERPOOL & LEICESTER CITY: Zamestnávateľa možno v krátkom čase zmení 20-ročný krídelníka Demarai Gray. Po roku a pol u Líšok môže zamieriť k The Reds. (Mirror)

STOKE CITY: Zdravotníci The Potters pred duelom s Crystal Palace príliš nepotešili. Xherdan Shaqiri ani Glen Johnson nie sú úplne fit, hoci štart krajného obrancu vylúčený nie je. (Mirror)

SWANSEA CITY & TOTTENHAM: Najlepším manažérom Premier League za január sa stal Paul Clement, ktorý s Labuťami vyhral tri zo štyroch zápasov. Spomedzi hráčov FA vybrala Dele Alliho. Hvieza Kohútov sa za ostatný mesiac trafila päťkrát. (Skysports.com)