Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.)

sobota, 11. február 2017 11:38 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po skončení sezóny 2016/17 má Karim Benzema podpísať novú zmluvu. Biely balet ju Francúzovi pripravil už teraz a trvať má podľa neoficiálnych správ do leta 2021. (Express)

BARCELONA: Druhý tím ligy čaká dnes vystúpenie na pôde Deportiva Alavés. Kataláncom v ňom určite nepomôže Arda Turan, Gerard Piqué ani Rafinha. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoners sa definitívne lúčia s Óliver Torresom. 22-ročný záložník po hosťovaní v Porte ostane verný „Drakom“, ktorí sa zaviazali ku kúpe. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Zajtra hrajú Madridčania proti Celte Vigo a hoci sa pôvodne písalo aj o štarte Josého Maríu Gimenéza, nedôjde k nemu. Uruguajský bek vynechal aj posledný tréning. (Marca)

VALENCIA: Konflikt s trénerom pripravil záložníka Enza Péreza o duel s Betisom. K hádke s coachom Vorom došlo na poslednom tréningu, a tak Argentínčan chýba v nominácii. (Goal.com)

CELTA VIGO: 28-ročný krídelník Claudio Beavue opäť trénuje. V aktuálnom ročníku sa v hre ešte neobjavil ani raz a už minulý ročník mu pokazilo vážne zranenie achillovky. (Marca)

EIBAR: Ďalšia kariéra Daniho Garcíu bude podľa všetkého prebiehať naďalej u Los Armeros. Aktuálna zmluva mu vyprší v lete 2018, no už teraz prebiehajú rokovania o novej. (mundodeportivo.com)

ALAVÉS: 24-ročná brankárska jednotka Deportiva, Fernando Pacheco, podpísal novú zmluvu. Po 20 tohtosezónnych štartoch s 24 inkasovanými gólmi sa najnovšie zaviazal sa do leta 2020. (futbol.as.com)