Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.2.)

nedeľa, 12. február 2017 09:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Veľké odchody z Manchestru sa cez leto konať nemajú. José Mourinho tvrdí, že David De Gea v klube ostane, pričom pribudnúť môže hneď niekoľko zaujímavých hráčov. (Express)

MANCHESTER UNITED: Prvý klub nazbieral v histórii Premier League dvetisíc bodov. Sú ním The Red Devils, ktorí métu dosiahli včerajšou výhrou 2:0 nad Watfordom. (Goal.com)

MANCHESTER CITY & WEST HAM: Posledné zápasy vo farbách Citizens má pravdepodobne pred sebou Bacary Sagna. V kontakte už je s Kladivármi, ktorí ho v lete chcú získať. (Telegraph)

MANCHESTER CITY & WEST HAM: Argentínsky pravý obranca Pablo Zabaleta váha, či zotrvá na Etihad Stadium. Inú možnosť mu ponúkajú Kladivári, ktorí by ho radi priviedli. (Mirror)

ARSENAL: Špekulácie o Moussovi Dembelém neutíchajú. Dvanásťgólová hviezda Celticu Glasgow a tretí najlepší strelec Premiership môže za 40 miliónov libier posilniť Arsenal. (Daily Star)

CHELSEA: Veterán John Terry nebude proti Burnley ani na striedačke. Cez Instagram ukázal zašitý členok, pre ktorý bude len v pozícii diváka. V sezóne 2016/17 hral zatiaľ len päťkrát. (metro.co.uk)

CHELSEA & ARSENAL: Laziu Rím sa nedarí dohodnúť novú zmluvu s útočníkom Baldem Diaom Keitom. Reprezentant Senegalu bude po sezóne voľný, čo zaujíma dva veľkokluby z Londýna. (Daily Star)

LIVERPOOL & TOTTENHAM: Séria piatich prehier v rade bola včera zastavená. The Reds doma pokorili Tottenham 2:0, čím naopak ukončili londýnsku šnúru skvelých jedenásť zápasov bez prehry. (Mirror)

TOTTENHAM: 21-ročný krídelník Georges-Kevin N'Koudou hral tento rok len 36 minút rozdelených do piatich zápasov. Viac priestoru dostane, pokiaľ sa doladí jeho prestup do Marseille. (Express)