Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.2.)

nedeľa, 12. február 2017 09:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Vysoké víťazstvo 6:0 v Alavése si Aleix Vidal neužil až do konca. Nepríjemné zranenie členka ho poslalo do opatery lekárov a môže ísť o vážnejší problém. (Goal.com)

REAL MADRID: Svalové zranenie záložníka Luku Modrića povolilo a vďaka tomu mohol nastúpiť včera proti Osasune (3:1). Odohral celých 90 minút víťazného duelu. (Marca)

REAL MADRID: Vystúpením proti Osasune zaknihoval Sergio Ramos svoj 500. štart vo farbách Bieleho baletu. Okrúhle číslo to bolo aj v rámci Primera Division – 350. (klubový web)

BARCELONA & ALAVÉS: Finále Copa del Rey sa v Bilbau konať nebude. Na San Mamés bude 27. mája prebiehať koncert Guns N'Roses, a tak sa Deportivo z geograficky blízkeho dejiska tešiť nebude. (futbol.as.com)

MÁLAGA: Andalúzania dnes hrajú proti Villarrealu a podľa všetkého sa musia zaobísť bez Juana Carlosa Péreza. 26-ročný záložník má natiahnutý stehenný sval. (mundodeportivo.com)

OSASUNA: Na nosidlách opúšťal včera bojisko obranca Tano Bonnín. V zápase s Realom Madrid si zlomil nohu a čaká ho dlhý pobyt na listine zranených hráčov. (sport.es)