Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.2.)

pondelok, 13. február 2017 09:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci sa zajtra predstavia v Lige majstrov v Paríži a hrať môže aj Rafinha. Ten sa podrobil operácii zlomeného nosa a pre prvé osemfinálové stretnutie je fit. (Goal.com)

BARCELONA: Lekári majú práce viac než dosť. Obrancovi Aleixovi Vidalovi predpísali päťmesačný oddych pre vykĺbený členok a s ním predčasný koniec sezóny. Zranený je aj Samuel Umtiti, rovnako s členkom a jeho stav je zatiaľ otázny. (mundodeportivo.com)

BARCELONA: Po víkendovej výhre nad Alavésom 6:0 nechal Lionel Messi na sociálnej sieti stručný odkaz „predlžujem zmluvu“. Hoci tým potešil nejedného fanúšika Barçy, reálne sa dohodol len s výrobcom kopačiek a katalánsky kontrakt platí naďalej len to leta 2018. (Marca)

REAL MADRID: Zranenie lýtka Garetha Balea ustupuje a posledné dni už trénuje. Podobný problém vystrašil i obrancu Danila, ktorý však stíha duel Ligy majstrov s Neapolom. (BBC)

REAL MADRID: Médiá špekulujú o odchode Keylora Navasa, do čoho sa vložilo Lazio Rím. Priebežne šiesty tím Serie A zisťuje dostupnosť Kostaričana a pripraví ponuku. (transfermarktweb.com)

ATLÉTICO MADRID: Dva týždne Atléticu chýbal obranca José Maria Gimenéz. Po doliečení svalového zranenia je už v poriadku, hoci včera proti Celte Vigo sedel len na lavičke. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Juanfran včera nedohral súboj so Celtou Vigo (3:2) a pre zranenie stehenného svalu môže chýbať v budúcotýždňovom zápase s Leverkusenom. (Marca)