Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.2.)

pondelok, 13. február 2017 09:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Diskutovaná situácia Sergia Agüera ostáva stále otvorená. Pep Guardiola sa síce vyjadril, že by si prial Argentínčanovo zotrvanie, no netuší, či sa tak stane. (Guardian)

MANCHESTER CITY & TOTTENHAM: Najdrahším hráčom planéty by sa podľa britských médií mohol stať záložník Dele Alli. Astronomickú sumu za hviezdu Spurs ponúknu City. (Express)

MANCHESTER CITY & EVERTON: Bacary Sagna po sezóne ostane bez zamestnávateľa a okrem West Hamu sa hlási už aj ďalší záujemca, ktorým sú liverpoolske Karamelky. (talksport.com)

EVERTON: Talianska ligy by sa mohla stať novým „pracoviskom“ Romela Lukakua. Belgického forwarda lanári AC Miláno a pripraviť mu má veľmi lukrátívnu ponuku. (Daily Star)

LIVERPOOL: Na Anfield Road si vyhliadli obrancu Nacha Fernándeza. V madridskom Reale v úvode ročníka nastupoval sporadicky, no v posledných kolách dostáva priestor v zákalde. (transfermarktweb.com)

ARSENAL: Agent Petra Čecha nateraz odmieta akékoľvek reči o tom, že by 34-ročný gólman mal z Londýna odísť. V súčasnosti vraj nevedie žiadne rokovania s iným klubom. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Predĺžením a vylepšením kontraktu sa budú snažiť na Old Trafford udržať Davida De Geu. O 26-ročnom Španielovi sa stále píše v súvoslosti s Realom Madrid. (metro.co.uk)

CHELSEA: 22-ročný defenzívny záložník Timeoue Bakayoko odmietol predĺženie zmluvy s Monakom. Všetko tak nasvedčuje tomu, že sa pripravuje na odchod k The Blues. (lequipe.fr)

LEICESTER CITY: Líšky padli na pôde Swansea City 0:2, pričom mali problémy so zložením ofenzívy. Leonardo Ulloa má stále zranené stehno a Islam Slimani po zranení naskočil až do druhého polčasu. (Independent)

LEICESTER CITY: Tím Claudia Ranieriho je po včerajšku vôbec prvým obhajcom titulu, ktorý hneď v ďalšom ročníku natiahol obdobie 6 duelov po sebe, v ktorých neskóroval. (Goal.com)