Main Content

INSTAGRAM: Martin Réway vtipne zareagoval na výkony Petra Cehlárika

utorok, 14. február 2017 09:12 | Autor: Martin Gregor

INSTAGRAM: Martin Réway vtipne zareagoval na výkony Petra Cehlárika
INSTAGRAM: Martin Réway vtipne zareagoval na výkony Petra Cehlárika | zdroj: © TASR

Peter Cehlárik má za sebou vydarenú premiéru v NHL, keď v prvých dvoch zápasoch v najlepšej lige sveta zaznamenal dva body za asistencie. Obe si pripísal vo víťaznom zápase proti Montrealu, čo však trošku “naštvalo” Martina Réwaya.

Martin Réway, ktorý mal v tejto sezóne debutovať za Montreal Canadiens, fandí pre zdravotné problémy kanadskému tímu aspoň na diaľku. A preto ho trošku “sklamalo”, že Cehlárik zažiaril práve proti jeho dúfajme budúcemu zamestnávateľovi.

,,Nie som veľmi nadšený, že si bodoval práve proti Montrealu, ale som na teba veľmi hrdý brácho! Máš 28 tímov, s ktorými môžeš bodovať a ty boduješ práve s Montrealom,” napísal Réway do popisu svojho príspevku, na ktorom je fotka Petra Cehlárika ako nastupuje na zápas. Správu ukončil plačúcim smajlíkom.

Status Réwaya si neskôr všimol aj samotný Cehlárik, ktorý bol jeho parťákom pri ťažení za slovenským bronzom na majstrovstvách sveta do 20 rokov spred dvoch rokov. ,,Ti to pripomeniem, keď nám dáš nabudúce dva góly kámo. Ďakujem môj.”