Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.2.)

utorok, 14. február 2017 10:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Z víťazného zápasu v Bournemouthe (2:0) odohral Gabriel Jesus len 14 minút. Posila z Palmeirasu teraz čaká na výsledky podrobných vyšetrení. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Útočník Anthony Martial môže bývalému klubu zarobiť. Pokiaľ totiž dá v Manchestri ešte jeden gól, AS Monaco dostane na bonushoch 10 miliónov eur. (Daily Mail)

CHELSEA: Londýnčania hrajú v sobotu proti Wolverhamptonu a chýbať im bude David Luiz. Brazílskeho obrancu trápi zranenie kolena, pre ktoré dostane voľno. (Telegraph)

TOTTENHAM & ARSENAL: Autor siedmich tohtosezónnych gólov vo francúzskej lige púta pozornosť. Len 18-ročného útočníka Kyliana Mbappeho lanária Kohúti aj Kanonieri. (Guardian)

SWANSEA CITY: Podrobné vyšetrenia odhalili, že krídelník Nathan Dyer zakončí tento ročník s ôsmimi ligovými a dvomi pohárovými štartami. V zranenej achillovke je trhlina. (BBC)

SWANSEA CITY: 27-ročný stopér Federico Fernández je pripravený na podpis novej zmluvy. Argentínčan patrí waleskému zamestnávateľovi už dva roky a dohodnutý je na pokračovaní. (sports.yahoo.com)

WEST BROMWICH: Zo Španielska do Británie možno zamieri Daniel Wass. Stredopoliar Celty Vigo je v hľadáčiku The Baggies, no zatiaľ ostáva len pri špekuláciách. (transfermarktweb.com)

BOURNEMOUTH: Zranením členka sa skončil pre Jacka Wilshera duel s Manchestrom City. Odstúpiť musel pre problémy s členkom a dĺžka jeho marodovania zatiaľ známa nie je. (Mirror)

SUNDERLAND: Posledný tím súťaže odišiel na štvordňové sústredenie do New Yorku. Cesta bola ohrozená sobotnou prehrou so Southamptonom 0:4, ktorá výrazne pokazila náladu vedenia. (Daily Mail)