Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.2.)

utorok, 14. február 2017 10:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Päťmesačná absencia Aleixa Vidala, podľa španielskych regulí, umožňuje zisk dodatočnej posily. Katalánci si tak medzi voľnými hráčmi a u ligových konkurentov budú hľadať pravého beka. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Dva alebo tri týždne sa mimo zápasového diania zdrží obranca Juanfran. Taká je správa zdravotníkov po nedeľnom zranení v zápase so Celtou Vigo. (mundodeportivo.com)

BILBAO: Vo štvrtok sa obnovia boje aj v Európskej lige a otázny je štart brankára Gorku Iraizoza. Ten netrénuje pre žalúdočné problémy a Baskovia veria, že sa vylieči. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Problémy s kolenom na najbližšie štyri týždne odpíšu Santiho Minu. Pre 21-ročného forwarda to znamená, že si nezahrá v prestížnych dueloch proti Realu či Atléticu. (futbol.as.com)

ESPANYOL: Stehenný sval znemožnil účasť na tréningu Josému Antoniovi Reyesovi. 33-ročný krídelník pôjde na vyšetrenia, aby zistil, či môže nastúpiť v sobotu proti Realu Madrid. (Marca)

CELTA VIGO: Zo Španielska do Británie možno zamieri Daniel Wass. Dánsky stredopoliar je v hľadáčiku West Bromwichu Albion, no zatiaľ ostáva len pri špekuláciách. (transfermarktweb.com)

BETIS: Sevillčania predstavili špeciálne dresy na posledný februárový deň, kedy hrajú s Málagou. Dva andalúzske celky sa stretnú práve na výročie autonómie regiónu a zeleno-biele pruhy sa zmenia na horizontálne tak, ako figurujú na vlajke Andalúzie. (as.com)