Main Content

Fenerbahce vyradilo Stocha zo svojej pohárovej súpisky!

utorok, 14. február 2017 11:29 | Autor: Filip Chudý

Fenerbahce vyradilo Stocha zo svojej pohárovej súpisky!
Fenerbahce vyradilo Stocha zo svojej pohárovej súpisky! | zdroj: © TASR

Miroslav Stoch, o ktorého odchode z Feberbahce sa špekuluje už dlhšie, bol najnovšie vyradený z pohárovej súpisky istanbulského klubu. Naznačuje to niečo?

Vo štvrtok štartuje aj vyraďovacia časť Európskej ligy. Druhá najprestížnejšia pohárová súťaž na starom kontinente sa po novom roku rozbehne zápasmi šestnásťfinále. O víťaznú trofej tak ešte zabojuje 32 klubov, ale už len štyria Slováci, hoci pôvodne sa plánovalo, že ich bude o jedného viac.

Lenže Fenerbahce Istanbul sa rozhodlo, že zo svojej súpisky pre Európsku ligu vyradí Miroslava Stocha, ktorý bol údajne nedávno blízko k presunu do Slavie Praha. Či tento krok Fenerbahce naznačuje možný odchod Stocha niekde, kde sa ešte dá prestupovať, je nateraz otázne.

Náš bývalý reprezentant sa počas jesene na pohárovej súpiske Fenerbahce nachádzal, dokonca strelil aj štyri góly. Tromi pomohol istanbulskému veľkoklubu do skupinovej fázy a jedným sa podieľal na postupe z prvého miesta A-skupiny, kde Fenerbahce nechalo za sebou aj Manchester United.

Lenže farby Feberbahce v šestnásťfinále Európskej ligy proti FK Krasnodar bude hájiť zo Slovákov už len reprezentačný kapitán Martin Škrtel, aj keď ten vo štvrtok pre trest nebude môcť hrať. No na trávniku sa môžu objaviť Róbert Mak (Zenit Petrohrad), Ján Greguš (FC Kodaň) a László Bénes (Borussia Mönchengladbach), keďže sú na pohárových súpiskách svojich klubov.