Main Content

FOTO: Talianska modelka šokuje Neapol: Hamšíkovi a spol. sľubuje sladkú odmenu za úspech v Lige majstrov (fotky vnútri)

streda, 15. február 2017 08:20 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Talianska modelka šokuje Neapol: Hamšíkovi a spol. sľubuje sladkú odmenu za úspech v Lige majstrov (fotky vnútri)
FOTO: Talianska modelka šokuje Neapol: Hamšíkovi a spol. sľubuje sladkú odmenu za úspech v Lige majstrov (fotky vnútri) | zdroj: TASR, Instagram

Je rozdiel medzi modelkou a modelkou a herečkou a herečkou. Hoci sa Paola Saulino necháva označovať oboma týmito pomenovaniami, pri jej výrokoch je minimálne diskutabilné, či by si nezaslúžila menej seriózne pomenovanie. Najnovšie šokovala výzvou pre futbalistov SSC Neapol.

Paola Saulino ako veľká fanúšička SSC Neapol sľúbila hráčom SSC Neapol na čele s Marekom Hamšíkom, že ak vyhrajú Ligu majstrov, orálne ich uspokojí. Že nejde len o vtip, ale o serióznu ponuku, dokazuje aj fakt, že táto "herečka" je aktuálne na tour po Taliansku, počas ktorého propaguje práve produkt súvisiaci s touto technikou.



FOTO: Paola Saulino ponúka
Neapolu sladkú odmenu
(zobraziť celú galériu)

,,Ak Neapol vyhrá Ligu majstrov, rada by som uspokojila celý tím," napísala na Instagrame bez okolkov. Práve jej účet patrí medzi azda tie najprovokatívnejšie na celej sociálnej sieti a je plný fotiek hraničiacich s pornografiou. V galérii nájdete len tie menej vulgárne.

Marek Hamšík, ktorý má krásnu manželku, ktorá mu koncom decembra porodila už tretie dieťa, nad touto ponukou pochopiteľne mávne rukou, i keď triumf v Lige majstrov by sme mu dopriali všetkými desiatimi. Prvý krok k tomu môže spraviť už dnes, keď sa na slávnom Santiago Bernabeu postaví v úvodnom osemfinále Realu Madrid.

FOTO: Zobraziť celú galériu
Paoly Saulino (32 fotiek)