Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.)

streda, 15. február 2017 09:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Už trénujúci Gareth Bale stále nie je stopercentne fit a vynechá dnešný zápas s Neapolom. Naopak, k dispozícii bude Cristiano Ronaldo, ktorý pre ľahšie problémy netrénoval. (Mirror)

BARCELONA: Na pokraji vypadnutia z Champions League sú Katalánci. Tí prehrali včera na pôde PSG 0:4 a 8. marca budú potrebovať v domácej odvete malý futbalový zázrak. (skysports.com)

ATLÉTICO MADRID: Ťažko sa do zostavy prebíja záložník Thomas Partey, no v dlhodobejších plánoch figuruje. Klub s ním podpísal novú zmluvu do konca sezóny 2021/22. (ESPN)

VILLARREAL: Dlhší čas Žltej ponorke chýbal útočník Roberto Soldado. Posledné dni sa už zapája do tréningu, čoskoro nastúpi, hoci zajtra to proti AS Rím pravdepodobne ešte nebude. (Goal.com)

REAL SOCIEDAD: Zdravotné problémy obmedzili stredopoliara Markela Bergaru len na štyri tohtosezónne štarty. Po problémoch s členkom, ktoré vznikli v októbri, už začína trénovať. (mundodeportivo.com)

LAS PALMAS: Zranené koleno odpísalo na čas zo zápasového diania Ángela Montora. Prvé správy hovoria, že stredopoliar nenastúpi minimálne šesť týždňov. (futbol.as.com)