Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)

streda, 15. február 2017 09:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Gael Clichy nehral v poslednom ligovom zápase proti Bournemouthu a známy je už aj dôvod. Má zranený prst na nohe, a tak sa absencia môže poriadne natiahnuť. (lequipe.fr)

MANCHESTER CITY: Veľa toho do leta útočník Gabriel Jesus odohrať nestihne. Dôvodom je zlomená kosť v priehlavku zo zápasu s Bournemouthom. Brazílčan sa pritom uviedol štyrmi gólmi v prvých štyroch ligových kolách. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED: 23-ročný útočník Andrea Belotti pokračuje vo hviezdnych výkonoch v Serie A. Diabli už niekoľkokrát nadviazali kontant s turínskym FC v snahe strelca získať. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED & TOTTENHAM: Viaceré médiá veria tomu, že Anthony Martial ostane po odchode z Old Trafford v Anglicku. Horúcim kandidátom na jeho zisk tú The Spurs. (ESPN)

TOTTENHAM: Z predĺženia zmluvy sa teší 21-ročný záložník Harry Winks. V kariére zatiať za A-tím odohral 28 zápasov a upísal sa do konca sezóny 2020/21. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Londýn definitívne opustí Nabil Bentaleb. Alžírčan, hosťujúci v Schalke 04, môže cez víkend odohrať 20. zápas, čím sa aktivuje klauzula nastavená na 16 miliónov libier. (sportsmole.co.uk)

EVERTON: Karamelky sa do akcie dostanú až o desať dní a predtým absolvujú sústredenie v Dubaji. Vynechá ho útočník Romelu Lukaku, ktorého trápi zranenie lýtka. (BBC)

EVERTON & WATFORD: Viaceré mužstvá z Anglicka pozorujú útočníka Ingolstadtu, Eliasa Kachungu. Ten v sezóne 2016/17 hosťuje v druhej anglickej lige vo farbách Huddersfieldu. (Daily Star)

SUNDERLAND: Posledný zápas odchytal Jordan Pickford ešte v decembri. Potom prišlo zranenie kolena, no gólman už hlási návrat do hry. Chytať chce už budúci víkend proti Evertonu. (Daily Star)