Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.2.)

štvrtok, 16. február 2017 12:25 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Domáci triumf 3:1 nad Neapolom priniesol návrat stopéra Pepeho po dvojmesačnej absencii. Miesto mu prenechal Sergio Ramos, pričom podľa španielskej tlače nestriedal len kvôli žltej karte, ale kvôli ľahšiemu nešpecifikovanému zraneniu. (as.com)

ATLÉTICO MADRID: Dva mesiace trvala rekonvalescencia portugalského záložníka Tiaga. Teraz už je fit a do akcie sa má vrátiť v sobotu, keď Atlético nastúpi na pôde Gijónu. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Medzi tri tyče sa hlási brankárska jednotka, Jan Oblak. 24-ročný reprezentant Slovinska doliečil vykĺbené rameno a v krátkom čase má nastúpiť. (as.com)

BARCELONA: Zmena coacha by mohla nastať na lavičke Barçy. Luisa Enriqueho by mohol nahradiť Ronald Koeman z Evertonu, podľa iných zdrojov Jorge Sampaoli zo Sevilly. (Guardian)

BARCELONA & EIBAR: Barcelončania, ako náhradu za Aleixa Vidala, lanária 25-ročného Andera Capu. Mimoriadne odlišné sú zatiaľ predstavy Kataláncov a Los Armeros o prestupovej čiastke. Ponuka na 2 milióny eur bola zmietnutá zo stola, pretože Baskovia žiadajú desať. (futbol.as.com)

EIBAR: Stopér Ivan Ramís sa v pondelok gólovo podieľal na výhre 4:0 nad Granadou. V závere si však zranil nohu, v 68. minúte striedal, a je otázne, či si zahrá v sobotnom súboji so Sevillou. (transfermarkt.es)

EIBAR: Konfrontáciu so Sevillou určite vynechá stredopoliar Dani García. Dôvodom jeho neúčasti bude zlomená záprstná kosť. (mundodeportivo.com)

MÁLAGA: K formálnemu podpisu novej zmluvy došlo medzi vedením klubu a záložníkom Juanpim Añorom. Venezuelčan pritom bol na podmienkach spolupráce dohodnutý už dávno. (fichajes.net)