Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.2.)

štvrtok, 16. február 2017 12:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: 21-ročný záložník Thomas Lemar je jedným z hlavných cieľov City pre letné prestupové obdobie. Konkurovať mu bude aj Bayern a Juventus. (ESPN)

LIVERPOOL: V rámci sústredenia na zvyšok sezóny si Liverpoolčania vybrali Španielsko, no nezúčastní sa ho Dejan Lovren. Chorvátsky stopér doliečuje zranenie kolena. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Návrat do brazílskeho Grêmia plánuje stredopoliar Lucas Leiva. V prebuehajúcej sezóne dostal priestor len v 12 zápasoch, pričom len v troch prípadoch plných 90 minút. (Daily Star)

ARSENAL: Kanonieri prehrali prvý osemfinálový zápas Ligy majstrov v Mníchove 1:5 a postupové možnosti sú už len v teoretickej rovine. Aby negatív nebolo málo, zranil sa zadák Laurent Koscielny, ktorý odstúpil v úvode druhého dejstva pre problémy so stehnom. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Dnešný zápas s francúzskym Saint-Étienne, v rámci Európskej ligy, zrejme vynechá Phil Jones, Wayne Rooney a Michael Carrick. Všetkých sužujú zdravotné problémy. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Nemecká tlač rozoberá letný kontakt Thomasa Müllera s Diablami. Klub z Old Trafford údajne ponúkal 85 miliónov libier, čo Bavori neprijali. (skysports.com)

TOTTENHAM: Obranca Jan Vertonghen mal chýbať až desať týždňov. Realita je však taká, že zranenie členka ustupuje už po piatich a v nedeľu proti Fulhamu v FA Cupe môže hrať. (sports.yahoo.com)

SOUTHAMPTON: Svätci sa vo svojej snahe o zisk Martina Caceresa musia vysporiadať aj s konkurenciou v podobe Barcelony. Napriek tomu sa nevzdávajú a so stopérom naďalej rokujú. (talksport.com)