Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)

piatok, 17. február 2017 09:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Jamesa Rodrigueza prešla frustrácia z nedostatočného herného vyťaženia a chce ostať dlhé roky. Ako sám povedal, veci si nechal prejsť hlavnou, no Real je jeho vysneným klubom, za ktorý vždy chcel hrať. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Budúci týždeň bude mať Lucas Hernández väčšie problémy ako je zápas v Leverkusene. Tímu bude chýbať pre súdne pojednávanie, týkajúce sa jeho domáceho násilia. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Zákulisné informácie zo Španielska naznačujú, že Los Colchoneros dohodli letný príchod 20-ročného stopéra Lyanca. Ten je odchovanocm a stále hráčom São Paula. (mundodeportivo.com)

VALENCIA: Letný záujem Sevilly o Daniho Pareja Netopiere ustáli a 27-ročný kapitán nateraz hlási, že sa preč nechystá. „Môj prípadný odchod by musel byť prospešný pre obe strany a v januári by to pre Valenciu nebolo.“ konštatoval v rozhovore. (ESPN)

ESPANYOL: Zajtrajšie stretnutie s Realom Madrid stíha aj doliečený Pablo Piatti. Toho zdržovalo mimo zápasového diania zranenie hlavy, čo spôsobilo neúčasť proti Realu Sociedad. (futbol.as.com)

BETIS: Stredopoliar Petros bol zmluvne zaviazaný len do leta, avšak, rozhodol sa pre predĺženie spolupráce. U Los Verdiblancos sa zabýval a upísal sa im do konca sezóny 2019/20. (transfermarktweb.com)