Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.)

piatok, 17. február 2017 09:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: John Terry verí, že si výkonmi zabezpečí miesto v zostave The Blues a odísť odmieta. Počas leta mal dokonca odmietnuť tri ponuky na presun do americkej MLS. (Express)

MANCHESTER CITY: Prísnu pokutu 35 tisíc libier dostali The Citizens za porušenie antidopingových pravidiel. Dôvodom bolo, že neinformovali presne o pobyte a aktivitách svojich hráčov pre potreby testov FA. (Daily Star)

ARSENAL: Čelní predstavitelia klubu už vraj ani nedúfajú, že Alexis Sanchez ostane. Jeho budúcnosť má mať už len dve možné cesty, a to Juventus alebo Paris Saint-Germain. (Independent)

TOTTENHAM: Hoci Harry Kane dohral zápas Európskej ligy proti Gentu (0:1) až do konca, utrpel v ňom zranenie kolena. Problém by mal byť len menej závažného charakteru. (skysports.com)

WEST HAM: Kladivári sa podľa všetkého zbavia predsezónnej posily, ľavého obrancu Arthura Masuakua. Ten do Anglicka zamieril z gréckeho Olympiacosu, no zahral si len v 6 zápasoch. (Mirror)

SOUTHAMPTON: St. Mary's Stadium sa môže tešiť na novú posilu. Prichádza Martin Cáceres, 29-ročný obranca, ktorý sa po odchode z Juventusu nedohodol s AC Milánom. (BBC)

EVERTON & LEICESTER CITY: Brazílsky defenzívny záložník Wallace pôsobí v Hamburgu a herne zaujal Claudia Ranieriho aj Ronalda Koemana, ktorí v lete oňho zabojujú. (skysports.com)

SWANSEA CITY & WEST BROMWICH: 29-ročný útočník Sandro Wagner minulý rok žiaril v Darmstadte aj tento rok v Hoffenheime. Z priebežne piateho celku Bundseligy sa ho budú snažiť uloviť The Swans aj The Baggies. (Transfermarkt.de)

STOKE CITY: Nového zamestnávateľa si našiel stopér Dionatan Teixeira. Od Hrnčiačov sa presúva do moldavskej ligy, kde bude hájiť farby Sherrifu Tiraspoľ. (Transfermarkt.co.uk)

PREMIER LEAGUE: Súťaž prišla o jedného z najuznávanejších arbitrov. Mark Clattenburg, ktorý viedol finále Champions League, Euro či FA Cupu, bude pískať v Saudskej Arábii. (Telegraph)