Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.)

sobota, 18. február 2017 09:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zmluva Arsena Wengera platí do leta, na stole už má ponuku novej, no sám ešte rozhodnutý nie je. Verdikt o svojej budúcnosti chce vyniesť v marci alebo v apríli. (Telegraph)

ARSENAL: Individuálnym cieľom útočníka Lucasa Pereza je účasť na MS 2018, čo sa mu ako náhradníkovi zrejme nepodarí. Preto chce po sezóne z Emirates Stadium odísť. (Goal.com)

LIVERPOOL: Turínsky Juventus je presvedčený, že získa defenzívneho záložníka Emreho Cana. O presnej čiastke sa zatiaľ nepíše. 23-ročný futbalista nastúpil v sezóne na 19 zápasov. (Mirror)

LIVERPOOL: Choroba predčasne ukončila sústredenie v Španielsku útočníkovi Danielovi Sturridgeovi. Jeho budúcotýždňový štart proti Leicestru City to neovplyvní. (ESPN)

CHELSEA: Veľké úvahy sa viedli o budúcnosti Diega Costu, ktorá by mala byť spojená s The Blues. Rokuje o novom kontrakte, ktorý by mal byť v krátkom čase podpísaný. (skysports.com)

MANCHESTER CITY: Španielski novinári riešia budúcu náhradu za stopéra Pepeho v Reale Madrid, ktorou sa má stať Nicolas Otamendi. Argentínčan je však pevnou súčasťou defenzívy City a zmluvu má do leta 2020. (tribalfootball.com)

LEICESTER CITY: Zranenie triesla znemožní Islamovi Slimanimu štart v pohárovom zápase proti Millwallu. Ten je na programe už dnes, ale alžírskeho forwarda sa týkať nebude. (Daily Mail)

WEST BROMWICH: Najbližšie dni priniesú správu o predĺženej spolupráci s Darrenom Fletcherom. 33-ročný škótsky záložník si u WBA zvykol a zotrvá ešte ďalší rok. (clubcall.com)

BOURNEMOUTH: Napriek menšiemu zraneniu lýtka Jack Wilshere z hry nevypadne. Nastúpi už v najbližším zápase, o týždeň, doma proti West Bromwichu Albion. (Mirror)