Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.2.)

sobota, 18. február 2017 09:19 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Španielski novinári riešia budúcu náhradu za stopéra Pepeho, ktorou sa má stať Nicolas Otamendi. Argentínčan je však pevnou súčasťou defenzívy Manchestru City a zmluvu má do leta 2020. (tribalfootball.com)

REAL MADRID: Dnes sa Gareth Bale dočká svojho jedenásteho sezónneho štartu. Coach Zinedine Zidane sľúbil, že ho proti Espanyolu po zranení postaví aspoň na pár minút. (futbol.as.com)

REAL MADRID: Sergio Ramos si naozaj zo zápasu Ligy majstrov proti Neapolu odniesol zranenie. Práve to bude dôvodom vynechania duelu s Espanyolom. (futbol.as.com)

BARCELONA: Katalánci už dojednali na leto príchod stopéra Yerryho Minu. 22-ročný obranca Palmeirasu sa však nepresunie skôr, ako dorieši všetky pracovné povolenia. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Len individuálne sa na pripravuje Nicolas Gaitán a nad jeho dnešným štartom proti Gijónu je otáznik. Zranenie nohy ho pripravilo už o zápas so Celtou Vigo. (mundodeportivo.com)

MÁLAGA: Zadák Bakary Koné mal problémy s achillovou pätou a rozhodol sa vyriešiť ich operáciou. Tú má úspešne za sebou, no v rámci sezóny 2016/17 si už nezahrá. (mundodeportivo.com)

EIBAR: 25-ročný obranca Ander Capa, napriek záujmu Barcelony, z Eibaru neodíde. Klub požadoval 10 miliónov eur, čomu záujemca nevyhovie. Rokovať začal aspoň o predĺžení zmluvy. (Marca.com)