Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)

nedeľa, 19. február 2017 08:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zotavený Javier Mascherano plánuje návrat do hry. Hoci ešte trénuje len individuálne, už sa rieši, či stihne budúcotýždňovú konfrontáciu s Atléticom Madrid. (sport.es)

BARCELONA: Rokovania o predĺžení zmluvy s Marc-Andrém ter Stegenom boli nateraz pozastavené. 24-ročný gólman sa zatiaľ nedohodol a vraj zvažuje aj iné možnosti. (transfermarktweb.com)

REAL MADRID: Ďalším klubovým rekordom sa pýši Biely balet. Víťazstvo 2:0 nad Espanyolom bolo 42. duelom, v ktorom sa klub dokázal strelecky presadiť, čo v novodobej ére ligy nemá obdobu. Jeden z gólov dal aj doliečený Gareth Bale, ktorý odohral 19 minút. (Goal.com)

REAL MADRID: Madridské víťazstvo nad Espanyolom si naplno neužil Nacho. Ľavý obranca dostal priestor v základe, no v 81. minúte striedal pre bolesti brucha. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Pekne na seba upozornil Kevin Gameiro, autor druhého najrýchlejšieho hetriku v histórii Primera Division. Zásahy proti Gijónu od seba delilo necelých päť minút a pomohol tak k triumfu 4:1. (eurosport.com)

CELTA VIGO: Célticos sa pripravujú na duel s Osasunou, ktorý zrejme vynechá obranca Hugo Mallo. Svalového zranenia sa dnes do 18:30 pravdepodobne nezbaví. (Marca)

DEPORTIVO LA CORUÑA: Zverenci Gaizku Garitana sa opäť priblížili k zostupu, keď v 23. kole nestačili na Alavés. Patrí im tak 16. priečka, pričom ťahajú sériu troch prehier a osem zápasov bez víťazstva. (Goal.com)