Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.2.)

nedeľa, 19. február 2017 08:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Po operácii kosti v priehlavku má Gabriel Jesus pred sebou niekoľko mesiacov oddychu a aj predčasný koniec sezóny, v ktorej za City odohral štyri zápasy. (foxsports.com)

MANCHESTER CITY: Smolnú sezónu prežíva Vincent Kompany, ktorý je opäť zranený. Pohárový zápas s Huddersfieldom (0:0) vynechal pre bolesť nohy, no nemalo by ísť o vážny problém. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Prestupové obdobie v Číne trvá do konca februára, čo by sa mohlo týkať aj Wayna Rooneyho. 31-ročný útočník je dlhodobo spájaný s odchodom. (Telegraph)

CHELSEA: Posledný ročník vo funkcii generálneho riaditeľa prežíva Christian Purslow. Počas svojho pôsobenia realizoval niekoľko výborných obchodov a výrazne The Blues dopomohol k úspechom. (ESPN)

TOTTENHAM: Francúzsky stredopoliar Moussa Sissoko zrejme opustí Spurs a nájde si mužstvo, za ktoré bude nastupovať pravidelnejšie. Severolondýnčanom sa upísal len pred sezónou. (skysports.com)

WEST HAM: Pozorovatelia The Hammers si vyhliadli v Paris Saint-Germain 20-ročného ľavého obrancu Fodého Tourého Balla. Priestor v „áčku“ parížskeho veľkoklubu zatiaľ nedostal. (tribalfootball.com)

LEICESTER CITY: Pokazenú ligovú chuť si Líšky nenapravia ani v Pohári. Medzi najlepšiu osmičku ich nepustil Millwall, a to aj napriek tomu, že treťoligový tím hral od 52. minúty v oslabení. (BBC)

BURNLEY: FA Cup včera napísal ďalší krásny príbeh na úkor prvoligistu. The Clarets prehrali s Lincolnom City 0:1 a do štvrťfinále tak senzačne pustili lídra piatej anglickej ligy. (Guardian)