Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.)

pondelok, 20. február 2017 08:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: 24-ročný záložník Mario Götze by sa mohol presunúť na Anfield Road. Oba tímy už o ofenzívnom záložníkovi, ktorý dostal priestor v jedenástich ligových kolách, rokujú. (Mirror)

LIVERPOOL: FC Barcelona zvažuje prepustenie trénera a jednotkou na zozname nových je Jürgen Klopp. Ak by to s bývalým coachom Dortmundu či Mainzu nevyšlo, zamerá sa na ďalšie možnosti. (Mirror)

CHELSEA: Pozornosť pozorovateľov The Blues sa zamerala na francúzske Monako. Práve jeho farby háji 22-ročný stredolopiar Bernardo Silva, na ktorého zakrátko príde ponuka. (Daily Star)

CHELSEA: Kormidelník Antonio Conte tvrdí, že nie je priestor na to byť citlivý voči Johnovi Terrymu, ale rád by mu pripravil veľkú rozlúčku s kariériou. Skúsený stopér dostal v Pohári proti Wolverhamptonu (2:0) priestor na 90 minút. (Telegraph)

CHELSEA & MANCHESTER UNITED: Diabli, rovnako ako The Blues, potvrdili v FA Cupe úlohu favorota a vo štvrťfinále ich čaká vzájomný zápas. Šláger doterajšieho priebehu súťaže sa zohrá 11. marca na Stamford Bridge. (Guardian)

TOTTENHAM: Útok Kohútov za ligovou konkurenciou zaostáva, čo by mohol vyriešiť 9-gólový Kévin Gameiro z Atlética Madrid. Španielska strana je zatiaľ obchodu naklonená. (Express)

HULL CITY: Čoraz menej pravdepodobné je zotrvanie uruguajského útočníka Abela Hernándeza u Tigrov. Veľký záujem má peninský Guoan a ponúkne veľmi slušných 18 miliónov eur. (clubcall.com)

SUNDERLAND: Čierne mačky sa nevedia odlepiť z poslednej priečky, no brankár Jordan Pickford i tak nepodáva zlé výkony. Stojí oňho, dokonca, Manchester City a Everton. (Express)