Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.)

pondelok, 20. február 2017 08:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Tréner Luis Enrique možno čoskoro skončí a jednotkou na zozname nových je Jürgen Klopp z Liverpoolu. Ak by to s ním nevyšlo, pozornosť sa preorientuje na Mauricia Pochettina. (Football-España.net)

BARCELONA: Katalánci sa natrápili proti Leganés a na pozápasovej tlačovke Luis Enrique priznal, že jeho budúcnosť je nejasná. Zmluva mu platí do konca sezóny, no fanúšikovia ho označujú za „nulu“ a veľkú podporu po vysokej prehre s PSG u nich nemá. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Tottenham hľadá riešenie pre málo produktívny útok, čím by mohol byť 9-gólový strelec Kévin Gameiro. Los Colchoneros sú zatiaľ obchodu celkom naklonení. (Express)

BILBAO: Najmenej dva týždne sa na trávniku neobjaví útočník Aritz Aduriz. Dôvodom je zranenie stehenného svalu, ku ktorému prišiel v súboji s Valenciou (0:2), a to naskakoval ako náhradník. (mundodeportivo.com)

BETIS: Tréningy aktuálne vynecháva obranca Ryan Donk. Dôvodom je zranený členok a Holanďan čaká na výsledky podrobných vyšetrení. Proti Granade odohral len jeden polčas. (Marca)

OSASUNA: Včera sa proti Celte Vigo (0:3) do hry nedostal záložník Fausto. Trápi ho svalové zranenie a nezdá sa, že by sa mal dať dokopy do budúcotýždňovej konfrontácie s Espanyolom. (mundodeportivo.com)