Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.)

utorok, 21. február 2017 09:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Stopér Sergio Ramos doliečil ľahšie zranenie, ktoré utrpel pred týždňom proti Neapolu. V ligovom zápase s Espanyolom síce chýbal, no proti Valencii bude fit. (Goal.com)

REAL MADRID: Vytrvalá je snaha Manchestru United o nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa. Madridčanov opäť kontaktovali s otázkou, či nie je dostupnejší ako pred rokom. (Mirror)

REAL MADRID: Len individuálnom formou včera trénoval Cristiano Ronaldo. Prvotné informácie sú však pokojné a tvrdia, že do zajtrajšieho súboja s Valenciou bude fit. (as.com)

SEVILLA: Aj po skončení sezóny bude Jevgen Konopľanka hájiť farby Schalke 04. Krídelník sa pôvodne sťahoval na ročné hosťovanie a Nemci aktivijú klauzulu na 12 miliónov eur. (Goal.com)

REAL SOCIEDAD: Baskovia deklarovali svoju spokojnosť s trénerom Eusebiom Sacristanom predĺžením zmluvy. Tá pôvodná platila do konca sezóny, nová až do leta 2019. (ESPN)

VALENCIA: Portugalčan Nani hlási, že Los Che nesmú mať žiadne ďalšie ciele pre tento ročník, ako vyhnúť sa zostupu. „Ideme správnou cestou, posúvame sa každým dňom. Napriek tomu musíme byť realistami.“ zhodnotil po nedávnom víťazstve nad Bilbaom, ale už zajtra ich čaká Real Madrid. (Football-España.net)

GRANADA: Športový riaditeľ Javier Torralbo ukončil svoje pôsobenie v štruktúrach El Grana. Hoci na svojej stoličke nesedel ani rok, do Andalúzie prišlo 22 futbalistov. (klubový web)