Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.)

utorok, 21. február 2017 09:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Anglickú tlač plnia možné posily pre The Blues. Tí si brúsia zuby momentálne na obrancu Marquinhosa z PSG, záložníka Ivana Perišića z Interu Miláno a aj ďalšieho stredopoliara Bernarda Silvu z Monaka, za ktorého ponúkajú 70 miliónov libier. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Vytrvalá je snaha United o nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa. Madridský Real opäť kontaktovali s otázkou, či nie je dostupnejší ako pred rokom. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Druhý tím Premier League dnes hrá s Monakom, ale bez Vincenta Kompanyho. Ten nedoliečil svalové problémy a neistá je aj odveta FA Cupu s Huddersfieldom. (BBC)

ARSENAL: Zranený stehenný sval vyškrtol Laurenta Koscielneho z nominácie na zápas FA Cupu proti Suttonu. Proti piatoligistovi sa The Gunners tešili z víťazstva 2:0. (Independnet)

ARSENAL: Jedným gólom dopomohol k postupu cez Sutton aj Theo Walcott a zásah to bol špecifiký. V drese Arsenalu mal totiž poradové číslo 100, čo sa pred ním podarilo len 17 hráčom. (Daily Mail)

ARSENAL: Krajný obranca Mathieu Debuchy odohral v prebiehajúcom ročníku jediný zápas, no ďalšie by mohol pridať už čoskoro. Po doliečení svalového zranenia bol včera na lavičke náhradníkov. (klubový web)

TOTTENHAM: Z posledných trinástich kôl pozbieral len 28 odohraných minút, no nad odchodom neuvažuje. Vincent Janssen verí, že si miesto v útoku nájde ešte do konca sezóny. (teamtalk.com)

CRYSTAL PALACE & WATFORD: 23-ročný záložník Mario Lemina podľa všetkého odíde z Juventusu a už teraz sa mu ozývajú zástupcovia zo Selhurst Parku aj Vicarage Road. (calciomercato.com)

WEST HAM: Problémy s chrbtom a bolesti stehenného svalu poslali útočníka Diafru Sakha na operáciu. Naposledy hral v novembri a ďalší štart zaznamená v najbližšom čase. (skysports.com)