Main Content

Zidane sa vyjadril k špekuláciam o odchode Isca, Pepeho a Jamesa Rodrigueza

streda, 22. február 2017 10:51 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: © TASR

Drvivá prehra v Paríži a vydreté víťazstvo s Léganes viedli futbalovú verejnosť k domnienke, že FC Barcelona je v kríze. Tréner najväčšieho rivala Kataláncov, Realu Madrid, Zinedine Zidane si však myslí niečo iné.

Barcelona minulý týždeň prehrala v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov na pôde Parížu Saint- Germain vysoko 0:4. Nasledoval ligový zápas s nováčikom Léganes, ktorí Katalánci dotiahli do trojbodového konca až vďaka gólu Lionela Messiho z pokutového kopu v nadstavenom čase.

Podľa veľkej časti futbalovej verejnosti je Barcelona v kríze. Ak nie vo výsledkovej, tak minimálne v hernej. Kormidelník najväčšieho rivala FCB si však myslí niečo iné. „Barcelona v kríze? Nie, nemyslím si, že sú v kríze,“ prebral slová Zinedinea Zidanea denník Daily Mail.

Real Madrid má momentálne na Barcelonu bodový náskok na čele súťaže, no stále má k dobru dva zápasy. Prvú dohrávku odohrá už dnes, na štadióne Mestalla proti Valencii. Zidane dostal od novinárov taktiež otázky týkajúce sa budúcnosti jeho zverencov.

Vo veľkom sa hovorí, že by Santiago Bernabeu mohli opustiť Pepe, Jamés Rodriguez alebo Isco. „Chápem, že Isco rozmýšľa o budúcnosti. Vie však, že ho mám rád, a že s ním počítam. Taktiež som šťastný s Jamésom. Teší ma, čo robí na ihrisku, a že mimo neho tvrdí, že je v Madride spokojný.“ Možný transfer portugalského stopéra do Číny Zidane ale nekomentoval.