Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.2.)

streda, 22. február 2017 12:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.2.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V nominácii na zápas s Valenciou chýba Pepe. Okolnosti jeho vynechania známe nie sú, hoci nedávno sa objavili správy, podľa ktorých sa s ním do budúcna nepočíta. (sportsmole.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Po zranení Jan Oblak zrejme dlho lavičku zahrievať nebude. Pôvodne sa písalo, že dostane priestor už včera proti Leverkusenu, ale pri víťazstve 4:2 do diania nezasiahol. (Football-Espana.net)

CELTA VIGO: Dvaja hráči naraz sa hlásia do akcie priebežne deviatemu celku La Ligy. Pred stretnutím so Sportingom Gijón je fit zadák Hugo Mallo aj útočník John Guidetti. (futbol.as.com)

SEVILLA: Andalúzania chcú čím skôr zaviazať Jorgeho Sampaoliho novou zmluvou. Tá by mala trvať do konca sezóny 2018/19 a ukončila by špekulácie o Argentínčanovom odchode do Barcelony. (ESPN)

OSASUNA: Štvortýždňový pobyt na maródke čaká záložníka Fausta. Ten si dve kolá dozadu privodil svalové zranenie a neostane len pri vynechanom víkendovom súboji so Celtou Vigo. (futbol.as.com)

GRANADA: Tri týždne sa na trávnik nedostane 27-ročný útočník Artem Kravec. Dôvodom je svalové zranenie, a to ho pripraví o dôležité duely s Alavésom, Leganés alebo Gijónom. (Marca)