Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.2.)

streda, 22. február 2017 12:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.2.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.2.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Špeciálnu pozornosť médií si v poslednom období vyslúžil Zlatan Ibrahimovic. Hviezdny Švéd sa po nedeli trafil za United už v piatich rôznych súťažiach, čo sa pred ním podarilo len Javierovi Hernándezovi. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Odvetný zápas Európskej ligy proti Saint Étienne vynechá Wayne Rooney. Svalové zranenie napriek tomu ustupuje a už na tréningoch zarezáva s tímom. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Agent Nicolasa Otamendiho tvrdí, že má rozpracovaný obrancov prestup do Realu Madrid. Transfer dokonca vraj nie je ďaleko od realizácie. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Dlhšie sa The Reds zaujímajú o Juliana Brandta z Bayeru Leverkusen. Už v tom však zďaleka nie sú sami a pozornosť na 20-ročného krídelníka zacielil Real Madrid. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Už dva zápasy musel pre zranenie kolena vynechať stopér Dejan Lovren. Problém odletel riešiť do Nemecka, kde sa jeho zraneniu bude venovať špecialista. (Telegraph)

ARSENAL: Údajný zoznam vyhliadnutých náhrad coacha Arséna Wengera rozšírilo ďalšie meno. Ide o Leonarda Jardima, Portugalčana, momentálne trénujúceho AS Monaco. (ESPN)

ARSENAL: Manchester City a Everton javia záujem o Alexa Oxlade-Chamberlaina. Kanonieri zatiaľ o krídelníkovi nerokovali, ale ligovým konkurentom ho zrejme predať nebudú chcieť. (Express)

SUNDERLAND: Pobyt na maródke sa Janovi Kirchhoffovi čoskoro skončí. 26-ročný defenzívny záložník začal trénovať a vylúčený nie je hneď nedeľný návrat v zápase s Evertonom. (klubový web)